La Teatru. La Calinescu - 1

La Teatru. La Calinescu

Website-ul La Teatru. La Calinescu

Descriere

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

La Teatru. La Calinescu – optiunea de a alege unul din cele 2 saloane de nunti cu capacitate de 150- 250 locuri, situate in Bucuresti, zona Romexpo Herastrau – un parc cu o scenografie frumoasa,  pentru evenimente superbe, aproape de natura.

Salon de Evenimente 1

○ Situat la parter ○ Capacitate locuri: 150 ○ Ring de dans ○ Bucatarie proprie

Salon de Evenimente 2

○ Situat la etaj ○ Capacitate locuri: 250 ○ Ring de dans ○ Bucatarie proprie

La Teatru. La Calinescu – un loc in mijlocul naturii, unde se pot scrie povesti de viata unice! Meniuri de nunta create sub semnatura Bogdan Ciubotariu, Chef cu cv impresionant, care a colaborat cu branduri renumite in intreaga lume precum Marriot, Intercontinental, Hilton sau Crowne Plaza.

Prosseco (primire si tort)

Gustare rece Carpaccio de vita cu rucola, parmezan si ulei de masline Frigarui Gildas cu file de anchoix, masline verzi si ardei pepperoni Cosulete din foitaj cu salata caesar si ou de prepelita Somon fumme marinat in sos de sfecla rosie Cupe de cartofi cu mascarpone, ardei gras rosu si cibullet Bruschetta cu salsa de rosii si busuioc Bruschetta cu tapenada de masline si mango Panettone cu foie gras si jeleu de mere Crostini cu branza gorgonzola si ceapa caramelizata

Preparat trecere File de Somon marinat in soya, miere, susan servit cu garnitura de legume mediteraneene si sos de chivas cu lime

 Preparat traditional Sarmalute in foi de vita si in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute

Preparat baza File de vita si cotletel de berbecut cu sos de vin Porto si struguri, servit cu risotto si sparanghel sote Salata iceberg, rosii cherry, ardei gras, ciuperci pleurotus, parmezan si dressing balsamic

Tort Festiv

Prosseco (primire si tort)

Gustare rece Cartof rosti cu guacamole si icre de Manciuria Con de parmesan cu crema de branza, ardei gras, muguri de pin si chivas Jumatate de avocado cu fructe de mare si sos calipso Frigaruie de baby calamari la gratar cu sos sweet chilly si lime Panetonne cu foie gras si jeleu de mere picant Cuburi de pepene galben cu feta, menta si crispy prosciutto Cupe din castraveti cu carne de vita, ceapa, menta si coriandru Peste afumat cu orez, wasabi mayo invelit in alge nori si castravete Mini quiche cu branza brie, somon afumat marinat in sfecla rosie si ceapa caramelizata

Preparat trecere File de Butter fish si moulles marinierre servite cu viermmicelli, cous cous cu legume si sos de sofran cu lime

 Preparat traditional Sarmalute in foi de vita si in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute

Preparat baza Medalioane de vita si porc servite cu anghinare si ardei gras in sos de artar si vin rosu Salata Mesclun (mix-uri de salata) cu rosii Cherry, branza feta si fulgi de migdale

Tort Festiv

Prosseco (primire si tort)

Gustare rece Baby creveti tigers in foietaj cu salsa de mango Somon cu legume, ghimbir murat si sos hollandaise in paine libaneza la gratar Panetonne cu foie gras si chutney de mere picant Sushi Maki (somon, ton) Pere invelite in prosciutto si salata creata Oua de prepelita cu mac, susan, sare de mare, ridichi si coriandru Roast beef marinat in teriaky si ierburi caraibiene Frigarui Gildas cu masline verzi, file de anchoix si ardei peperoni murati Cosulet din parmezan cu salata caesar si crispy prosciutto Mini clatite peking cu piept de rata si legume joulliene cu sos hoisin

 Preparat de trecere File de Dorada cu sos tomat si pesto cu dijon servit cu orez capse cu stafide si migdale

 Preparat traditional Sarmalute in foi de vita si in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute

Preparat baza Piept de rata, medalioane de vita cu sos de coacaze servite cu piure de cartofi cu truffe, rosii confiate si busuioc Salata Primavera cu rukolla, valeriana, seminte de rodie, parmezan si ulei de masline

Tort Festiv

Whisky Jack Daniel’s, Johnnie Walker Red Label Gin Beefeater Vodka Absolut Crema whisky Bailey’s Aperol spritz Cocktails: Mojito,Hugo,Cuba Libre, Sex on the Beach Bere Ursus  0,33 l Vin alb si roze  sticla 0.75l Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cola light 0,25l Apa minerala si plata 0,5 l Sucuri naturale: portocale, piersici, mere Cafea espresso Cappuccino

○ DJ ○Sonorizare ○Lumini scenotehnica ○Luminist ○Scena

LA TEATRU. LA CALINESCU


Facilitați

Lac

Gradina

Padure

Generator

Bucatarie proprie

Curent 380v

Garderoba

Loc de fumat

Zona cocktail

Mese rotunde

Ring de dans dedicat

Fara taxe suplimentare


Capacitate

50-250 locuri

Nr. telefon


Locație

Sos. Pavel D. Kiseleff nr. 32