Bellaria Hotel
Descriere
Tip locatie: Hotel, Restaurant
Petrecerea de nuntă este despre iubire, prieteni, emoție, familie, bucurie, începuturi, care se vor transforma în amintiri prețuite. Nu orice fel de amintiri, ci SUPERamintiri, căci ziua nunții este unică, iar obiectivul comun este ca primii pași (oficiali) în doi să fie cu adevărat memorabili. Sunteți, așadar, bineveniți la Bellaria Hotel, locație pentru creat superamintiri.
Albul dominant, indulcit pe alocuri de tonurile naturale ale detaliilor minutios plasate, confera Restaurantului Clasic acea distinctie fireasca necesara unui eveniment stilat, intim si cu adevarat special. Peretii partial acoperiti cu oglinzi si vitraliile care impodobesc tavanul, alaturi de coloanele care delimiteaza armonios spatiul, te duc cu gandul la timpuri indepartate, romantice, pretioase.
* Pentru petrecerile de anvergura peretele care desparte Restaurantul Clasic de Restaurantul Gourmet poate fi ridicat, salonul rezultat avand o capacitate de 400 persoane.
Somptuos si totodata intim, Restaurantul Gourmet poate gazdui evenimente cu pana la 220 de invitati. Lampile din metal aurit innobileaza spatiul cu lumina calda, difuza si prietenoasa emanata. Lampadarele si aplicele din ceramica neagra de Spania reproduc maretia de odinioara a saloanelor regale. Cupola, placut ornamentata cu picturi si aplicatii din lemn, se integreaza perfect in decor, dominand tacit incaperea. Totul este completat de un mobilier rafinat, atent mestesugit din lemn masiv negru.
* Pentru petrecerile de anvergura peretele care desparte Restaurantul Clasic de Restaurantul Gourmet poate fi ridicat, salonul rezultat avand o capacitate de 400 persoane.
Aerat si gratios, Restaurantul Loja Domneasca poate gazdui petreceri cu pana la 180 de invitati. Impresionanta locatie decorata cu gratioase candelabre si insertii din lemn natural imprumuta firesc din amplitudinea sa evenimentelor gazduite. Versatilitatea restaurantului permite, in serile placute din sezonul cald, deschiderea sa completa pe una dintre laturile mari. Ca urmare, ringul de dans se poate muta in aer liber, sub cerul instelat, in imediata proximitate a arbustilor de liliac ce decoreaza fermecator Gradina de Vara.
Bun venit! Spumant
Selectie de antreuri Crochetă din pui cu cartofi 35 gr. Ou de prepeliță florentin 35 gr. Pastă din ton servită în tartă 35 gr. Mușchiuleț de casă afumat 50 gr. Rulou din piept de pui cu mozarella 40 gr. Bulgărași din brânză cu verdețuri 35 gr. Mix de salată și ardei gras marinați 50 gr. Feta în crustă de fulgi de migdale 40 gr. Măsline 30 gr 350 gr.
Preparat din pui Pulpă de pui umplută cu ciuperci, servită cu salată de ardei copți 320 gr.
Fel principal Mușchi de porc la cuptor servit cu cartofi dulci copți și sos demiglace cu reducție de Fetească Neagră 320 gr.
Specialitati de paine albă, albă cu seminţe, neagră
Desert Platou cu fructe proaspete 200 gr. Prăjituri 100 gr. Tort 100 gr.
soft drinks Selecţie de băuturi răcoritoare Selecţie de sucuri de fructe Apă minerală | plată Cafea / Ceai
Bun venit! Spumant
Selectie de antreuri Camembert învelit in prosciutto 50 gr. Salata de vinete în tartă 35 gr. Frigărui din șvaițer cu boabe de struguri 35 gr. Chifteluțe din piept de pui cu susan 35 gr. Salată de țelină cu somon fume 100 gr. Terină de brânzeturi fine și caise 50 gr. Ardei gras cu ierburi si ulei de masline 50 gr. Mușchiuleț de casă afumat 50 gr. Rulou auriu din piept de pui 35 gr. Măsline 30 gr. 470 gr.
Preparat din peste File de păstrăv la cuptor cu sos de lămâie și capere și garnitură de orez basmati cu coriandru și varză roșie marinată 350 gr.
Fel principal Duet de muschiuleț de porc cu piept de curcan servit cu garnitură de cartofi la cuptor cu ierburi și salată de ardei copți 450 gr.
Specialitati de paine albă, albă cu seminţe, neagră
Desert Platou cu fructe proaspete 200 gr. Prăjituri 100 gr. Tort 100 gr.
soft drinks Selecţie de băuturi răcoritoare Selecţie de sucuri de fructe Apă minerală | plată Cafea / Ceai
Bun venit! Capsuni invelite in ciocolata servite cu spumant
Selectie de antreuri Mini tartă cu sfeclă roșie și piure de păstârnac 35 gr. Calamari pane 50 gr. Piept de raţă afumat servit pe salată de ţelină cu mango, în coşuleţ 100 gr. Cheesecake cu brânzeturi fine și jeleu de ardei copți 35 gr. Crochete din macrou afumat 40 gr. Asortiment din brânzeturi cu struguri 50 gr. Muchiulet de porc cu sos tartar servit pe pandișpan de pătrunjel 50 gr. Mix de salată 30 gr. 390 gr.
Preparat din peste File de şalău la cuptor cu sos de soia și ciuperci marinate servit pe pat de salată verde 350 gr.
Preparat din pui Piept de pui cu mozarella, rosii deshidratate, sos de smântână și salată de sfeclă roșie cu hrean 350 gr.
Fel principal Ceafă la cuptor, servit cu garnitură de cartofi Dauphine și salată de castraveți murați 450 gr.
Specialitati de paine albă, albă cu seminţe, neagră
Desert Platou cu fructe proaspete 200 gr. Prăjituri 100 gr. Tort 100 gr.
soft drinks Selecţie de băuturi răcoritoare Selecţie de sucuri de fructe Apă minerală | plată Cafea / Ceai
Bun venit! Trufe de ciocolată albă și neagră servite cu spumant
Selectie de antreuri Tartină cu guacamole și tortilla chips 35 gr. Mousse de branza cu rosii cherry 50 gr. Galantină din piept de rață în crustă de mac 50 gr. Coadă de crevete la grătar cu salată de castraveți, iaurt și mărar 50 gr. Crochete din brânză cheddar cu cartofi copți și fleică de porc crocantă 35 gr. Rulou din mușchi de porc cu caise 40 gr. Cheesecake cu brânză de capră și ceapă rosie 50 gr. Mix de salată și ardei marinați 50 gr. 360 gr.
Preparat din peste Duet de somon cu şalău, cu sos de șampanie și creveți, servit cu sparanghel si rosii deshidratate 350 gr.
Preparat cald Sărmăluţe învelite în foi de varză şi viţă de vie servite cu mămăliguţă, costiţă, smântână şi ardei iute 350 gr.
Fel principal Mușchiuleț de porc în crustă de verdeturi, servit cu cremă de hribi, cartofi gratinați la cuptor și varză roșie marinată 400 gr.
Specialitati de paine albă, albă cu seminţe, neagră
Desert Platou cu fructe proaspete 200 gr. Prăjituri 100 gr. Tort 100 gr.
soft drinks Selecţie de băuturi răcoritoare Selecţie de sucuri de fructe Apă minerală | plată Cafea / Ceai
Bun venit! Cakepops servite cu spumant
Selectie de antreuri Macarons din parmezan cu rillettes din rață confiată 50 gr. Tartar din somon fume, cremă de brânză și capere crocante 50 gr. Mousse din brânză de capră cu nuci servit pe sfeclă coaptă 50 gr. Creveți în cuib de cartofi 35 gr. Ruladă de purceluș cu broccoli 40 gr. Icre roșii servite în ouă de prepeliță 50 gr. Terină din piept de curcan în crustă de susan negru 50 gr. Salată de cruditați în coșuleț 100 gr. Mix de salată 30 gr. 455 gr.
Preparat din peste Somon si butterfish la cuptor cu sos olandez, servit cu arancini și rosii deshidratate 300 gr.
Preparat din pui Piept de curcan la cuptor cu sos de smântână cu trufe și garnitură de legume blanșate 300 gr.
Fel principal Muschi de vita la cuptor cu sos de piper verde servit cu garnitura de cartofi la cuptor cu parmezan si salata de ardei copti 450 gr.
Specialitati de paine albă, albă cu seminţe, neagră
Desert Platou cu fructe proaspete 200 gr. Prăjituri 100 gr. Tort 100 gr.
soft drinks Selecţie de băuturi răcoritoare Selecţie de sucuri de fructe Apă minerală | plată Cafea / Ceai
premium – 60 lei
Chivas Regal 12 YO, Glenlivet 12 YO
Martell
Absolut
Havana Club
Beefeater
Jägermeister
Campari
Carolans
Prosecco
standard – 40 lei
Jameson
Absolut
Havana Club
Beefeater
Jägermeister
Campari
Carolans
vin / bere – 40 lei
Vin la sticlă alb | rose | roșu
Bere draft
Intrucat fiecare anotimp are farmecul sau, iar zilele de sambata sunt limitate la un anumit numar intr-un an, iti propunem o serie de oferte care sa te ajute sa te decizi mai usor asupra zilei de desfasurare a petrecerii tale de nunta.
PRET MENIU DE LA 310 lei/PERSOANA:
-15% pentru petrecerile de nunta care au loc vineri sau duminica: in lunile I, II, III, IV, X, XI, XII sau in zilele de post ortodox
-10% pentru petrecerile de nunta care au loc sambata in lunile I, II, III, IV, X, XI, XII sau in zilele de post ortodox sau vinerea/duminica in lunile V, VI, VII, VIII, IX
*Reducerea se aplica la pretul meniului, fara a include variantele de open bar cu alcool.
Avem placerea sa va oferim o serie de avantaje pentru organizarea petrecerii de nunta la Bellaria Hotel:
» Preturi adaptate datei alese pentru desfasurarea evenimentului.
» Consultant dedicat, pentru pregatirea evenimentului.
» Degustarea meniului ales.
» Meniu special pentru copii (gratuit pentru copiii mai mici de 5 ani).
» F&B coordonator dedicat.
» Meniuri personalizate, numere de masa si sfesnice cu lumanari pentru petrecerile de nunta ce au loc vineri si duminica.
» Camera nuptiala, tip Premiere Suite, in ziua evenimentului.
» Tarife de cazare preferentiale pentru invitatii vostri.
» Reducere de 10% din valoarea meniului de bucatarie, la botezul primului copil.
BELLARIA HOTEL